Only for Romanian ))

Si eu cu contul ducandu-se pe pula pt 5300 cand eu am bagat 4000 de euro sa-l fac

Da-i drumu de sarac, ma arzi la prima cifra si ai tupeu sa-mi zici ca se duce pe pula la 5300? Ai facut plata si n-am mai bagat nimic? Da asa sunteti toti, unu mai legit ca altu da de fapt va tremura mana la 3 lei.

4000 de euro n-a facut el de 3 ani incoace, mananca si cacat cu 4000 euro contu cand o icsiva si cateva chitante nu costa mai mult de 300. Da asa e cand ai parkinson la valuta.

closed

Last edited:
cin are un shop cu seminte de canabis care trimite in ro si md?lasati-mi un pm
cu un an in urma mergea nirvanashop.com, cerea scan la cc, acum numai merge(

...

Last edited:
...

Last edited:
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
sal caut si eu pe cnv sa imi umple niste conturi pe NL , nu e domeniu meu cu contruile dar lasati pm cv ca eu nu vb pe chat ca voi profesionistii:))

caut pe cineva care stie sa posteze pe ebay (uk,AUstralia) doar sa posteze mai departe fac io totul.

caut pe cineva care stie sa posteze pe ebay (uk,AUstralia) doar sa posteze mai departe fac io totul.

Daca gasesti treaba asta, de restul pot sa ma ocup si eu, prea bine chiar ;). Am o combinatie pentru Australia, da-mi un PM daca vrei si vorbim

inca putin si o dati in asl pls..:))) vreau chase,boa,city logins with Name, Adres , SSN, DOB , Driver License # , MMN , CC #, cvv,exp, o, pin and email acces ...greu de gasit majoritatea care ”vand” sunt ripperi dar...plm poate gasesc pe cnv serios... nu am intrat de mult pe forum habar nu aveam ca e o sectie romanian only