Only for Romanian ))

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
dar forumul ala romanesc vand.cc nu va mai place?? trebuie sa va dati in stamba in gradina altuia nu in a voastra....

supermailul stergi linku , dac nu primesti cerb)

KINGOFASIA: I CASHOUT MONEY FOR SOME GUYS IN ROMANIA WHO DO EBAY SCAM IF YOU INTERESTED I HAVE MANY GREENDOT CARD AND 24/7 CARD FOR CASHOUT

MY PERCENTAGE: Is You TAKE 60 I TAKE 40

PLS if you not ready dont IM ME

Yahoo: Donjassy008

blablabla

I'm not romanian... I'm away from romania. but respect bug mafia.

mai vinde cnv ceva bun pe site'ul asta? vreau dumps pt europa....vreo recomandare cv?

Salut la baieti! 90% din Romani vad ca si-au luat statut de RIPPER sau DEER.
Ce baieti de treaba.... :)))

Cineva serios cu cash-out pe cont bancar pe USA exista?
Dau sume peste 10k din auto scam

Am conturi bancare de scos in RO ....daca e cineva interesat...

del

Last edited:
Stie cineva ce dumpsuri se deschid in RO? Si la ce magazine merge doar pe semnatura ....fara pin

Imi pare k is mai multi MD dekit Ro))))
Si slava bogu xDDDD

De ce slava bogu? Romanii au carderi foarte buni, si o istorie in carding care intrece tari ca brazilia, china, etc.
Am multi parteneri din RO, dar pacat ca chiar multi au primit statusul RIPPER :(

---------- Сообщение добавлено в 11:38 PM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 11:37 PM ----------

Am primit zilele astea un mesaj de la un roman.. "Ce zici de un offline cu carderii" :D

del

Last edited:
Cred ca "profesia" de carder e ultima in care importa nationalitatea. Pentru mine chiar nu conteaza, e partenerul din MD sau din Mozambique, principalul sa-si faca lucrul bine.
Si in MD sunt carderi buni, personal stiu 6 persoane, pe care le stiu de foarte mult timp.

p.s. Ce e scris in PM acolo trebuie si sa ramana. Chiar nu era necesar sa scrii pubic mesajul.

del

Last edited:
Încă un român banned... chiar îmi pare rău..
ILFenomeno, n-am cu ce te ajuta, dar succese în afacere!