Only for Romanian ))

fratilor is un pic disperat, am si eu un mt de vreo 3000$ pe syd si inca unu de 2700 australia si cine imi scotea nu mai scoate :( am ramas in pana, ofer procent mai mare daca stiti ceva, va rog eu sa ma ajutati daca aveti cum

N-am la Australia nimik, sorry. Cand ti-am zis o treaba, n-ai vrut sa te bagi, acuma na...suporti consecintele.

da asa e, doar ca e ghinion acum, au fost niste razii prin au am auzit si a picat cam tot, voi stiti daca e posibil sa modifici tzara? :) ma gandesc sa-i trimit pe shaolini sa schimbe tzara, ce ziceti?

awarnesstest, incearca sa faci data viitoare pe tara unde ai dropi,daca poti so faci pe uk sau orice tara din EU ar fi cel mai tare.

awarnesstest, incearca sa faci data viitoare pe tara unde ai dropi,daca poti so faci pe uk sau orice tara din EU ar fi cel mai tare.

ba fraticu aveam pe au de 2 ani, au fost razii acu cateva zile si n-aveam de unde sa stiu, nu eram obisnuit, de obicei ma interesez inainte dar acum am mers la oha na ce sa-i faci, incerc diseara sa redirectionez pe uk, pe acolo are careva? si ce procente si ce garantie ca nu ma ard :P

...

Last edited:
Fratilor doreste cineva sa facem schimb de shopuri care trimit in RO ?

Am eu 2 adrese, una la Margineni si una la Poarta Alba, da cica nu iesi pe net decat pe 3G si decat seara dupa 8. PM if interested :D

...

Last edited:
volfymac mi-a recomandat sa scot mtu cu wu_drop ca ar mai fi scos, vad acum daca ma arde wu_drop desi is ars deja

volfymac mi-a recomandat sa scot mtu cu wu_drop ca ar mai fi scos, vad acum daca ma arde wu_drop desi is ars deja

frate iti dau eu om cu id real si tot ! sau iti trebuie anyname ? se gaseste si asta si prin oameni directi nu p net

---------- Сообщение добавлено в 04:40 AM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 04:39 AM ----------

frate iti dau eu om cu id real si tot ! sau iti trebuie anyname ? se gaseste si asta si prin oameni directi nu p net

dak faci p irlanda iti iau ce suma vrei dak iti dau eu nume si pana la 6-700 anyname !

---------- Сообщение добавлено в 04:44 AM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 04:40 AM ----------

E careva pe instore in Franta ? Am niste bin-uri de US care s-au deschis acolo saptamana trecuta, daca e cineva interesat, sa dea PM.

am eu cu blat la magazin cu haine si da si 50 % cash sau luam haine ;)

closed

Last edited:
vorbim pe icq pandorum ;)

Last edited:
ok darkoja doar ca nu mai fac treaba decat pe uk, gata mi-am gasit om cu 20% :) si testat, am avut lr dupa 2 ore.

---------- Сообщение добавлено в 09:11 PM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 09:10 PM ----------

Am si eo o rugaminte pt cei care au cont pe c.su si ma pot ajuta cu un voucher.
https://crdsu.su/showthread.php?t=77256
Nu ramin dator , va multumesc eu cumva :)

cum ai reusit sa deschizi threadul ala?

---------- Сообщение добавлено в 09:11 PM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 09:10 PM ----------

cum ai reusit sa deschizi threadul ala?

L-a ajutat un prieten :)