Only for Romanian ))

A incercat unul ( tot roman ) sa ma intepe asa acum vreo 3 ani.
Cand am timp o sa scriu ce si cum a zis

Pai unde ar merge mai bine? pe EU sau totusi in state?

---------- Сообщение добавлено в 10:23 PM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 10:22 PM ----------

am eu toata schema cu inchiriatul de apartamente .. nu prea mai merge acum .. mergea o data si chiar f bine

poti sami trimiti si mie un pm cu schema?

---------- Сообщение добавлено в 10:25 PM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 10:23 PM ----------

am p cineva in muscat (oman) si pot da acolo la scos ! dami add la 558439740 si vb ;)

hai ma intra pe icq .

apartamente am un prieten, incerca sa arda pe un site din DE, dar greu zice, abia reuseste sa arda cateva sute. stiu ca inainte sa faceau multi pe craiglist si ardeau cu foaie de rent.com ca domle am lasat cheile la firma, ei iti vor inmana cheile, fa plata lor, ceva gen

care imi da niste shop-uri care merg in Ro?
vad ca din ce in ce mai multi de-ai nostri apar pe aici... spor la treaba baieti

...

Last edited:
...

Last edited:
...

Last edited:
spam frate :D spam in carti si usere si faci bani :) eu am 3 clienti, pup le dau ca imi cumpara carti, daca vreti si voi FULLURI de noua zeelanda va fac discount

am nevoie de conturi in olanda! se pun undeva in jur de 10k . 558439740 .datimi add si vb

ma poate ajute cineva cu o treaba va rog ? sa faceti un thread cu mesajul BANK DROP IN HOLLAND NEDEED ! as avea nevoie urgent !dak imi fac treaba dau un bonus frumos ! multumesc mult !

...

Last edited: