Only for Romanian ))

N-am lucrat niciodata cu dump'uri, da ma bucur sa vad ca macar e cineva care mai arunca cate ceva pe aici si ca e roman, satul de wannabe calculatoristii astia pe aici. Andrew, daca ai nevoie de ceva prin zona Asia, da-mi un mesaj

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
salut baeti

...

Last edited:
closed

Last edited:
Salut, VIP! Tu ai shop pt cvv sau le vinzi asa normal?

---------- Сообщение добавлено в 02:53 PM ---------- Предыдущее сообщение размещено в 02:51 PM ----------

DixY, da-mi user si mail si am sa cer si eu un invite pentru tine daca mai ai nevoie

...

Last edited:
Astazi seara voi fase un avatar pentru membii RCM(Romanian Carders Comunity) :)

pana acum ii bine, speram asa sa fie mereu.
peste tot ii belea, daca nu ai grija

In cazu asta, sperr ca macat nu aveti site asta in bookmark-uri. De ce ar folosi cineva drop de ro, mi-e peste masura sa inteleg

pai nu poti sa primesti pe aceeasi persoana zece colete pe saptamana in acelas loc.
iti dai seama ca impreuna cu coletele vine si garcea.
si ca sa folosesti drop in state si sa le dai la astea 50% nu cred ca renteaza, cand la noi toata marfa se vinde cu 50% din pretul real.
in ro nu trimit astea electronice, in schimb se pot aduce haine bune

riscuri asta-i viata, da tu unde prestezi si c-am cu ce te ocupi?
Am propus sa mai pe la inceput sa ne prezentam si sa ne spunem ocupatia, dar numai Dixy a onorat cu un raspuns

...

Last edited:
acum caut si eu unul bun aici in Ro, dar la majoritatea le e frica sa se bage.
Daca gasesti ceva bun in IT, DE sa ma anunti si pe mine.
Daca ai de primit ceva in Ro prin posta te ajut eu, am o combinatie buna, daca vrei iti zic si tie metoda.

Eu am dropuri in TH si US. Cince e interesat si vrea mai multe detalii PM

Eu am WU/MG pe US ( din pacate procent destul de mic ) si in curand conturi de US. Daca aveti nevoie de informatii legate de lic auto sunt aici.
In schimb poate aveti idee unde as putea scoate si eu niste 201 + P (de australia, uk si franta).