mortonquick
BANNED
- Reaction score
- 1
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Western Union Transferi, Banka girişleri, Banka Havalesi, paypal, CashApp Transferi ve Dünya çapında gönderim yapıyorum, her türlü kartla ilgileniyorum.
Klonlanmış Kart, Pinli Dökümler, Dökümler, Fullz Vb.
Adresinize güvenli bir şekilde gönderim yapabilirim, Iphone,Imac,Macbook pro,Samsung Galaxy gibi ürünlerle ilgileniyorum Farklı modellerde
amazon, Walmart, Ebay ve daha birçok sitede kartlama yapıyorum.Birçok kişi bunun riskli olduğunu söylüyor ancak şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum. tüm risk benim tarafımdadır,
doğrudan alıcılara göndermeyeceğim, önce öğemi teslimat adresime gönderiyorum ve ardından dünya çapındaki müşterilere kargoyla gönderiyorum, böylece sizin için herhangi bir risk olmaz.
1. WESTERN UNION,PAYPAL,CASHAPP,BANKA TRANSFERİ (%100 GÜVENLİ VE HIZLI)
*KVM cihazlarını çeşitli Western Union acentelerinde kullanıyorum. KVM'mi bir yere yerleştirdiğimde
terminal, teknik olarak tam temsilci kontrolüne sahibim. Bu, Western Union Ağında işlemleri aktarabileceğim ve silebileceğim anlamına geliyor.
İLETİŞİM:
Telgraf: @mortonquick
Western Union Transfer Ücretleri:
1600$ Transfer= 250$
2000$ Transfer= 300$
2500 $ Transfer= 350 $
3500 $ Transfer= 400
$ 5000 Transfer= 550
$ 7000 $ Transfer= 750
$ 8000 $ Transfer= 850 $
10.000$ Transfer= 900$
Western Union transferleri için gerekli bilgiler: -
1: Tam isimler
2: Şehir
3: Ülke
BANKA GİRİŞİ:
*Banka girişleri için özel ayrıntıları toplamak için kullandığım otomatik şifreleme işlevine sahip Citadel botnet'i kullanıyorum.
Orijinal web sitesini düzenleyebilmek için tarayıcımın APL'sine botnet enjekte ediyorum
kurban izliyor ve görmesini istediğim şeyi gösteriyor.
Müşteri, bankanın adresini çevrimiçi olarak (örneğin, Chase Bank'ın web sitesi) ziyaret ettiğinde, hesap bilgileriyle giriş yapar.
Yani kullanıcı kimliği ve şifre, arka planı karartarak dob, ssn, cc ayrıntıları vb. gibi ek bilgiler veya yalnızca istediğim ayrıntılar isteyen bir açılır pencere görüntülenir.
*Citadel botnet'imi çalıştırmak için fast flux sunucusunu ve etki alanını kullanıyorum. Süreç %100 güvenlidir.
Banka Giriş oranları: -
TAKİPTE BAKİYE 2K İLA 4K fiyatı 300$
BOA'DA BAKİYE 5K İLA 15K fiyat 400$
KREDİ BİRLİĞİNDE BAKİYE HERHANGİ BİR TUTAR fiyatı 300 $
HALIFAX'TA BAKİYE fiyatı 400 $
PUSULA BAKİYESİ fiyatı HERHANGİ BİR TUTAR fiyatı 350 $
WELLS FARGO'DA BAKİYE fiyatı HERHANGİ BİR TUTAR fiyatı 300 $
BARCLAYS'DE BAKİYE 3K - 5K fiyatı 300 $
ABBEY'DE BAKİYE fiyatı 5K - 10k fiyatı 350$
HSBC BAKİYESİ fiyatı 5K ila 15K fiyatı 500$
*** Fiyat ücreti hesaptaki bakiyeye bağlıdır**
*BANKA TRANSFERİ ÜCRETLERİ:-
2000$ Transfer =300$
2500$ Transfer =350$
3500$ Transfer= 450
$5000 Transfer =550
$8000 Transfer =750$
10.000$ Transfer =850$
Gerekli Banka Havalesi bilgisi için;
1: Hesap Numarası:
2: Iban Veya Swift Kodu Veya Yönlendirme Numarası Veya Sıralama Kodu:
3: Banka Adı:
4: Hesap sahibinin adı
PAYPAL TRANSFERİ;-
* Saldırıya uğramış ve doğrulanmış PayPal hesaplarını kullanarak, parayı bir PayPal hesabından diğerine aktarmak ve bunları daha fazla ters ibraz veya geri ödemeye karşı güvence altına almak için tekniklerimi kullanacağım.
PAYPAL TRANSFER ORANLARI:-
1500$ Transfer =250$
2.000 $ Transfer = 300 $
3.000 $ Transfer = 350
$ 5.000 $ Transfer = 450
$ 6.000 $ Transfer = 650
$ 8.000 $ Transfer = 750 $
NAKİT UYGULAMA AKTARIM ORANLARI:-
1500$ Transfer =250$
2000$ Transfer =300$
3.000 $ Transfer = 350
$ 5.000 $ Transfer = 450
$ 6.000 $ Transfer = 650 $
8000$ Transfer =750$
İLETİŞİM:
DÜNYA ÇAPINDA TARAKLAMA VE DENİZCİLİK;-
SATILIK APPLE İPHONE VE IPAD'LER
Not: Bunlar zaten Apple Store'dan kartı alınmış orijinal Apple ürünleridir.
*Son zamanlarda iphone ürünlerini kartlamak için becerilerimi kullandım, onları mağazamda bulunduruyorum ve en iyi fiyata satıyorum
*Dünyanın herhangi bir yerine gönderebilirim ve teslimat süresi dünyanın hangi bölgesine bağlı olacaktır? adresine gönderilmesini istiyorum.
* DHL/Fedex/UPS/USPS/Express/EMS veya ülkenizde çalışan herhangi bir nakliye şirketini kullanıyorum.
Apple Iphone ( Son Model)
20% GERÇEK FİYAT:
Macbook Pro ( Son Model):
13 inç : 400$
15.4 İnç Retina : 600$
17 İnç : 700$
Alien ware M18x R2 18.4" Notebook Laptop Siyah, Core i7 3.4GHZ 500Gb 12GB 7970m
1 adet : 450$
*Çevrimiçi mağazadan herhangi bir şeyi seçebilir ve bana bağlantıyı verebilirsin, senin için kartını vereceğim ve ürünün gerçek fiyatının %30'unu tahsil edebilirsin*
Ürünlerim fabrikada kilitsizdir, kelimenin her yerinde çalışırlar, herhangi bir ülkeye gönderebilirim, gümrük vergisi veya ek vergi yoktur.
Bir arkadaşımdan veya iş şirketinden Hediye olarak gönderim yapıyorum, DHL/Fedex/UPS/USPS/Express/EMS veya ülkenizde çalışan herhangi bir nakliye şirketini kullanıyorum.
* Teslimat adresini alabileceğiniz için müşterilerimin takip numarasını vermeyeceğim.
ÖDEME YÖNTEMİ:-SADECE BTC KABUL EDİN
İLETİŞİM:
Klonlanmış Kart, Pinli Dökümler, Dökümler, Fullz Vb.
Adresinize güvenli bir şekilde gönderim yapabilirim, Iphone,Imac,Macbook pro,Samsung Galaxy gibi ürünlerle ilgileniyorum Farklı modellerde
amazon, Walmart, Ebay ve daha birçok sitede kartlama yapıyorum.Birçok kişi bunun riskli olduğunu söylüyor ancak şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum. tüm risk benim tarafımdadır,
doğrudan alıcılara göndermeyeceğim, önce öğemi teslimat adresime gönderiyorum ve ardından dünya çapındaki müşterilere kargoyla gönderiyorum, böylece sizin için herhangi bir risk olmaz.
1. WESTERN UNION,PAYPAL,CASHAPP,BANKA TRANSFERİ (%100 GÜVENLİ VE HIZLI)
*KVM cihazlarını çeşitli Western Union acentelerinde kullanıyorum. KVM'mi bir yere yerleştirdiğimde
terminal, teknik olarak tam temsilci kontrolüne sahibim. Bu, Western Union Ağında işlemleri aktarabileceğim ve silebileceğim anlamına geliyor.
İLETİŞİM:
Western Union Transfer Ücretleri:
1600$ Transfer= 250$
2000$ Transfer= 300$
2500 $ Transfer= 350 $
3500 $ Transfer= 400
$ 5000 Transfer= 550
$ 7000 $ Transfer= 750
$ 8000 $ Transfer= 850 $
10.000$ Transfer= 900$
Western Union transferleri için gerekli bilgiler: -
1: Tam isimler
2: Şehir
3: Ülke
BANKA GİRİŞİ:
*Banka girişleri için özel ayrıntıları toplamak için kullandığım otomatik şifreleme işlevine sahip Citadel botnet'i kullanıyorum.
Orijinal web sitesini düzenleyebilmek için tarayıcımın APL'sine botnet enjekte ediyorum
kurban izliyor ve görmesini istediğim şeyi gösteriyor.
Müşteri, bankanın adresini çevrimiçi olarak (örneğin, Chase Bank'ın web sitesi) ziyaret ettiğinde, hesap bilgileriyle giriş yapar.
Yani kullanıcı kimliği ve şifre, arka planı karartarak dob, ssn, cc ayrıntıları vb. gibi ek bilgiler veya yalnızca istediğim ayrıntılar isteyen bir açılır pencere görüntülenir.
*Citadel botnet'imi çalıştırmak için fast flux sunucusunu ve etki alanını kullanıyorum. Süreç %100 güvenlidir.
Banka Giriş oranları: -
TAKİPTE BAKİYE 2K İLA 4K fiyatı 300$
BOA'DA BAKİYE 5K İLA 15K fiyat 400$
KREDİ BİRLİĞİNDE BAKİYE HERHANGİ BİR TUTAR fiyatı 300 $
HALIFAX'TA BAKİYE fiyatı 400 $
PUSULA BAKİYESİ fiyatı HERHANGİ BİR TUTAR fiyatı 350 $
WELLS FARGO'DA BAKİYE fiyatı HERHANGİ BİR TUTAR fiyatı 300 $
BARCLAYS'DE BAKİYE 3K - 5K fiyatı 300 $
ABBEY'DE BAKİYE fiyatı 5K - 10k fiyatı 350$
HSBC BAKİYESİ fiyatı 5K ila 15K fiyatı 500$
*** Fiyat ücreti hesaptaki bakiyeye bağlıdır**
*BANKA TRANSFERİ ÜCRETLERİ:-
2000$ Transfer =300$
2500$ Transfer =350$
3500$ Transfer= 450
$5000 Transfer =550
$8000 Transfer =750$
10.000$ Transfer =850$
Gerekli Banka Havalesi bilgisi için;
1: Hesap Numarası:
2: Iban Veya Swift Kodu Veya Yönlendirme Numarası Veya Sıralama Kodu:
3: Banka Adı:
4: Hesap sahibinin adı
PAYPAL TRANSFERİ;-
* Saldırıya uğramış ve doğrulanmış PayPal hesaplarını kullanarak, parayı bir PayPal hesabından diğerine aktarmak ve bunları daha fazla ters ibraz veya geri ödemeye karşı güvence altına almak için tekniklerimi kullanacağım.
PAYPAL TRANSFER ORANLARI:-
1500$ Transfer =250$
2.000 $ Transfer = 300 $
3.000 $ Transfer = 350
$ 5.000 $ Transfer = 450
$ 6.000 $ Transfer = 650
$ 8.000 $ Transfer = 750 $
NAKİT UYGULAMA AKTARIM ORANLARI:-
1500$ Transfer =250$
2000$ Transfer =300$
3.000 $ Transfer = 350
$ 5.000 $ Transfer = 450
$ 6.000 $ Transfer = 650 $
8000$ Transfer =750$
İLETİŞİM:
DÜNYA ÇAPINDA TARAKLAMA VE DENİZCİLİK;-
SATILIK APPLE İPHONE VE IPAD'LER
Not: Bunlar zaten Apple Store'dan kartı alınmış orijinal Apple ürünleridir.
*Son zamanlarda iphone ürünlerini kartlamak için becerilerimi kullandım, onları mağazamda bulunduruyorum ve en iyi fiyata satıyorum
*Dünyanın herhangi bir yerine gönderebilirim ve teslimat süresi dünyanın hangi bölgesine bağlı olacaktır? adresine gönderilmesini istiyorum.
* DHL/Fedex/UPS/USPS/Express/EMS veya ülkenizde çalışan herhangi bir nakliye şirketini kullanıyorum.
Apple Iphone ( Son Model)
20% GERÇEK FİYAT:
Macbook Pro ( Son Model):
13 inç : 400$
15.4 İnç Retina : 600$
17 İnç : 700$
Alien ware M18x R2 18.4" Notebook Laptop Siyah, Core i7 3.4GHZ 500Gb 12GB 7970m
1 adet : 450$
*Çevrimiçi mağazadan herhangi bir şeyi seçebilir ve bana bağlantıyı verebilirsin, senin için kartını vereceğim ve ürünün gerçek fiyatının %30'unu tahsil edebilirsin*
Ürünlerim fabrikada kilitsizdir, kelimenin her yerinde çalışırlar, herhangi bir ülkeye gönderebilirim, gümrük vergisi veya ek vergi yoktur.
Bir arkadaşımdan veya iş şirketinden Hediye olarak gönderim yapıyorum, DHL/Fedex/UPS/USPS/Express/EMS veya ülkenizde çalışan herhangi bir nakliye şirketini kullanıyorum.
* Teslimat adresini alabileceğiniz için müşterilerimin takip numarasını vermeyeceğim.
ÖDEME YÖNTEMİ:-SADECE BTC KABUL EDİN
İLETİŞİM: