jiremoon74366
Member
- Reaction score
- 0
Tired of wasting a ton of money on a response? - I have a solution!
Hello my friend, I want to offer you a proven way to increase the effectiveness of your response with a ready-made, live site with history (SEO, age, reviews, etc.).
I have many different sites that I developed and registered myself.
I did a lot of work on SEO, collected some reviews, pages on social networks and the like.
You can use my site in your niche, for example, for a scam, a drop project or for any other purpose.
All sites have a beautiful design and CMS - you can adjust everything you need yourself.
I also provide Web Design and Development services:
+ Sites
+ Admins
+ Shops
+ Markets
+ and much more
TOX: 060B4B646140256EF1D0DAD3346F89931994A997EFB37C0A3B329E2E9A35EA5B84FE2CF0C178
JABBER: jiremoon@exploit.im
----
Надоело сливать кучу денег на отклик? - У меня есть решение!
Привет мой друг, хочу предложить тебе проверенный способ увеличить эффективность твоего отклика с помощью готового, живого сайта с историей (SEO, возраст, отзывы и т.д.).
У меня много разных сайтов, которые я сам разработал и зарегал.
Я проделал большую работу по SEO, собрал какие то отзывы, странички в социальных сетях и тому подобное.
Ты можешь использовать мой сайт в своей нише, например, для скама, дроп проекта или c любой другой целью.
Все сайты имеют красивый дизайн и CMS - сам сможешь подправить все что тебе нужно.
А еще я предоставляю услуги по Веб Дизайну и разработке:
+ Сайтов
+ Админок
+ Шопов
+ Маркетов
+ и многое другое
Hello my friend, I want to offer you a proven way to increase the effectiveness of your response with a ready-made, live site with history (SEO, age, reviews, etc.).
I have many different sites that I developed and registered myself.
I did a lot of work on SEO, collected some reviews, pages on social networks and the like.
You can use my site in your niche, for example, for a scam, a drop project or for any other purpose.
All sites have a beautiful design and CMS - you can adjust everything you need yourself.
I also provide Web Design and Development services:
+ Sites
+ Admins
+ Shops
+ Markets
+ and much more
TOX: 060B4B646140256EF1D0DAD3346F89931994A997EFB37C0A3B329E2E9A35EA5B84FE2CF0C178
JABBER: jiremoon@exploit.im
----
Надоело сливать кучу денег на отклик? - У меня есть решение!
Привет мой друг, хочу предложить тебе проверенный способ увеличить эффективность твоего отклика с помощью готового, живого сайта с историей (SEO, возраст, отзывы и т.д.).
У меня много разных сайтов, которые я сам разработал и зарегал.
Я проделал большую работу по SEO, собрал какие то отзывы, странички в социальных сетях и тому подобное.
Ты можешь использовать мой сайт в своей нише, например, для скама, дроп проекта или c любой другой целью.
Все сайты имеют красивый дизайн и CMS - сам сможешь подправить все что тебе нужно.
А еще я предоставляю услуги по Веб Дизайну и разработке:
+ Сайтов
+ Админок
+ Шопов
+ Маркетов
+ и многое другое