O olpi Member Messages 3 Reaction score 0 Points 1 Feb 4, 2013 #1 Всім доброго дня. Прохання поручитись за мене буду вдячний. Про мене: Студент в цій справі новачок, хотів би навчитись кардерству, також постараюсь принести користь форуму після того як освою кардерство. :beer
Всім доброго дня. Прохання поручитись за мене буду вдячний. Про мене: Студент в цій справі новачок, хотів би навчитись кардерству, також постараюсь принести користь форуму після того як освою кардерство. :beer
Qwesty VIP member Messages 184 Reaction score 36 Points 28 Feb 19, 2013 #3 Охренеть можно... А на великом и могучем никак?
O olpi Member Messages 3 Reaction score 0 Points 1 Feb 20, 2013 #4 Qwesty said: Охренеть можно... А на великом и могучем никак? Click to expand... я саме на великому і могутньому написав.)
Qwesty said: Охренеть можно... А на великом и могучем никак? Click to expand... я саме на великому і могутньому написав.)
Qwesty VIP member Messages 184 Reaction score 36 Points 28 Feb 20, 2013 #5 olpi said: я саме на великому і могутньому написав.) Click to expand... Вы что на Украине Толстого Л.Н. в школе не учите?
olpi said: я саме на великому і могутньому написав.) Click to expand... Вы что на Украине Толстого Л.Н. в школе не учите?