Camera substitution on Android + DeepFake | Подмена камеры на Андроид

Man

Professional
Reaction score
614
Hello everyone! I saw on the forum that a lot of people are looking for a replacement camera for their phone. I couldn’t find a solution for a long time, so I bought a method from a person for $400. In the end, I did everything and it worked. I decided to share with you software for replacing the camera and deepfakes. The instructions may seem unclear to someone, but whoever needs it will understand and find a solution. The main problem for everyone, like me, was precisely in replacing the camera. With this software, you can do it without problems. So, please, no negativity.

By the way, the APK only works with phones:
- Google Pixel 3 and 4
- Xiaomi Mi8

I still haven’t found a solution for other phones.

Deepfake, if you play with the settings, works well.

Instructions:
1. Install the software on the phone (root required).
2. Install OBS.
3. Set up a local RTMP server.
4. Broadcast the picture to the phone via OBS.

If anyone needs help, I'm ready to help.

Link to deepfake

Link on APK. If anyone has doubts, scan the file or open it on the emulator.

----------

Всем привет! Видел на форуме, что очень много людей ищут подмену камеры для телефона. Очень долго не мог найти решение, поэтому купил у человека метод за 400$. В итоге всё сделал, и получилось. Решил поделиться с вами софтом для подмены камеры и дипфэйков. Инструкция может показаться кому-то непонятной, но кому нужно — тот поймёт и найдёт решение. Основная проблема у всех, как и у меня, была именно в подмене камеры. С этим софтом сможете сделать без проблем. Так что, пожалуйста, без негатива.

Кстати, APK работает только с телефонами:
- Google Pixel 3 и 4
- Xiaomi Mi8

На другие телефоны я так и не нашёл решения.

Дипфэйк, если поиграться с настройками, работает хорошо.

Инструкция:
1. Устанавливаете софт на телефон (нужен рут).
2. Ставите OBS.
3. Настраиваете локальный RTMP сервер.
4. Транслируете через OBS картинку на телефон.

Если кому-то нужна будет помощь, готов помочь.

Ссылка на дипфэйк

Ссылка на APK. Если у кого-то есть сомнения, сканируйте файл или открывайте его на эмуляторе.

Good afternoon, I encountered a problem when trying to use your application, it asks me to enter a key for full functionality, is it possible to get these keys for free?
===
Добрый день, столкнулся с проблемой при попытке использовать ваше приложение, оно просит ввести ключ для полной функциональности, можно ли получить эти ключи бесплатно?

Attachments

• cdkey_at.png
    cdkey_at.png
    46.1 KB · Views: 52